1
2
3
4
5
6

Album

Camere

Un plus de confort in cadrul pensiunii noastre il dau camerele, o impletire a rafinamentului clasic si a bunului gust cu elemente ale stilului contemporan. Mobilierul din lemn masiv si fierul forjat, armonizat cu celelalte elemente de decor, ofera o ambianta calda si primitoare pentru ca sederea dumneavostra sa fie cu adevarat placuta. Camerele sunt mari, spatioase dotate cu LCD, cablu TV, mini-bar, incalzire centrala. Cele 10 spatii de cazare au fost concepute ca prin rafinament, bun gust, confort si ospitalitate sa va surprinda la modul cel mai placut de fiecare data.

Restaurant

Restaurantul pensiunii va rasfata într-o ambianţă placuta papilele gustative cu o gama variata de bucate preparate cu multa iscusinta si placere pentru turistii care ne calca pragul. Ambianţa plăcută, personalul amabil şi discret, decorul intim si relaxant fac din restaurantul pensiunii locul ideal pentru a organiza nunţi, botezuri, mese festive, cocktail-uri si banchete pentru un număr de aproximativ 200 persoane. Oricand esti poftit, asteptat si rasfatat cu de-ale Divei maruntisuri. . .

Exterior

Curtea ne ofera posibilitatea realizarii focurilor de tabara sau pregatirii, la comanda, tocanitelor la ceaun in amintirea gustului autentic al bucatelor, petrecerea timpului intr-un foisor rustic la gratar, diverse jocuri: sah, remy, carti, monopoly, tenis de masa…, parcarea auto.