1
2
3
4
5
6

Oferte

Oferta Revelion 2020 Bucovina

5Cling, cling, cling….. Draga oaspete, te invitam sa te bucuri de gustul autentic al bucatelor gatite cu iscusinta si mult drag, sa cunosti obiceiurile bucovinene si sa te bucuri de peisajul frumos care si-a pastrat puritatea si farmecul de altadata. Lasa-te purtat de magia plaiului bucovinean si alege sa petreci REVELIONUL 2020 la pensiunea Diva. Promitem sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a va satisface pe deplin dorintele  si a va alinta papilele gustative cu bunatati specifice zonei :ciorbe si supe de casa, tochitura bucovineana, rate tavalite-n varza, sarmalute in foi de varza si in foi de vita, preparate de casa din carne, prastravi trasi la tigaie,  tuica, afinata, vinul casei, papanasi, tocinei…masa  festiva cu muzica live…

Pachetul cu demipensiune de 5 zile/4 nopti  in perioada 29 decembrie 2019 – 2 ianuarie 2020 este la 3.800 lei de pereche, respectiv 1.900 de persoana.

 NOTA

  •         Bauturile traditionale (afinata, tuica, vinul casei), apa plata, apa minerala, cafea naturala, ceai vor fi servite DOAR in timpul servirii meselor.
  •        Copii sub 8 ani cazati in camera dubla impreuna cu parintii beneficiaza de servicii de masa si cazare gratuite ( nu se asigura pat suplimentar).
  •        Copiii cu varste cuprinse intre 8 ani   si 14 ani platesc 50% din pretul pachetului de servicii si li se asigura pat suplimentar in camera.
  •        Daca sunteti interesati de oferta noastra meniul prestabilit va fi trimis pe mail.

DE RETINUT!!!

  • se achita 50% din valoarea totala in momentul rezervarii;
  • avansul nu se restituie in momentul anularii rezervarii;
  • diferenta se va achita pana pe 15.12.2019 cel tarziu;
  • nu oferim camere duble in regim de « single ».

         Ce ar mai fi de vazut sau de facut prin zona?

Vizite la obiective turistice faimoase in zona (Manastirile pictate de la Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Arbore, ceramica neagra de Marginea, Cetatea de Scaun a Sucevei, Mina de sare & Catedrala catolica de la Cacica, Manastirea Dragomirna) ; – Ski pe partia „Soimul”: instalatie de nocturna, telescaun, scoala de ski in Gura – Humorului la 8 km; – Piscina acoperita in zona de agrement Arinis Gura – Humorului; piscina cu apa sarata la Cacica – 4km; – Patinoar situat in zona de agreement Arinis – Gura -Humorului; -pentru distractie si relaxare avem la 4 km www.complexagrementcacica.ro

Bucovina este un loc frumos, influentat de traditii si cu oameni primitori. Va asteptam cu drag!