Loading...

Descopera

Ce mai poti vizita prin zona:
In Suceava

Cetatea de scaun (ridicata de Petru Musat I la sf. sec XIV si apoi consolidata de Stefan cel Mare) alaturi de care se afla un muzeu al satului, Manastirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava (unde salasluiesc si moastele sfantului, intr-o frumoasa racla),
Muzeul de Istorie al Bucovinei, Casa memoriala „Simion Florea Marian” .

La circa 15 km de Suceava se afla Manastirea Patrauti (ridicata de Stefan cel Mare, altadata manastire de maici si loc in care erau ingrijiti ostenii raniti in razboaie) si Manastirea Dragomirna, terminata in anul 1609 fiind cea mai inalta biserica de manastire din tara (42 m).

De la noi in drum spre Radauti poti vizita Biserica Arbore (ridicata de Luca Arbore – sfetnicul lui Petru Rares in probleme de razboi – monument unesco)

Marginea, recunoscuta pe plan mondial pentru pastrarea si perpetuarea într-o forma autentica a vaselor de lut, asa numita ceramica neagra.

Din Campulung este imposibil sa nu observi Muntele Rarau care te cheama sa urci la Pietrele Doamnei, Muzeul Arta Lemnului, unic in tara.

La Cacica intalnim o biserica catolica, lacasul de cult, de o frumusete deosebita, a fost declarat Basilica Minor cu prilejul vizitei Papei Ioan Paul al II –lea, ceea ce o face unica in sud – estul Europei, mina de extractie a sarii, ce dateaza de la 1791, la circa 33 m adancime, se pot vizita capela Sf. Varvara, lacul de saramura, sala de dans folosita in trecut pentru organizarea balurilor.


             Bucovina este o destinatie pentru tot parcursul anului deoarece ofera atractii specifice in toate anotimpurile, iar peisajul ni se dezvaluie altfel in functie de sezon.
Contact Pensiunea DIva
Vf. Dealului 42B
Pârteștii de Jos, Suceava, România


+40372 919 190 / +40722 395 092

pensiuneadiva@gmail.com
Pensiunea DIva
Pensiunea DIVA