Loading...
Oferta Revelion 2020 in Bucovina, la pensiunea Diva
Cling, cling, cling….. Draga oaspete, te invitam sa te bucuri de gustul autentic al bucatelor gatite cu iscusinta si mult drag, sa cunosti obiceiurile bucovinene si sa te bucuri de peisajul frumos care si-a pastrat puritatea si farmecul de altadata. Lasa-te purtat de magia plaiului bucovinean si alege sa petreci REVELIONUL 2021 la pensiunea Diva in perioada 30.12.2020-03.01.2021 (5 zile, 4 nopti). Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va alinta papilele gustative cu bunatati specifice zonei: ciorbe si supe de casa, tochitura bucovineana, rate tavalite-n varza, sarmalute in foi de varza si in foi de vita, preparate de casa din carne, prastravi trasi la tigaie, tuica, afinata, vinul casei, papanasi, tocinei…

NOTA
  • Pachetul cu demipensiune de 5 zile/4 nopti in perioada 30 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 este la 3.200 lei de pereche, respectiv 1.600 de persoana.
  • Bauturile traditionale (afinata, tuica, vinul casei), apa plata, apa minerala, cafea naturala, ceai vor fi servite DOAR in timpul servirii meselor.
  • Copii sub 8 ani cazati in camera dubla impreuna cu parintii beneficiaza de servicii de masa si cazare gratuite ( nu se asigura pat suplimentar).
  • Copiii cu varste cuprinse intre 8 ani si 14 ani platesc 50% din pretul pachetului de servicii si li se asigura pat suplimentar in camera.
  • Daca sunteti interesati de oferta noastra meniul prestabilit va fi trimis pe mail.

DE RETINUT!!!

  • se achita 30% din valoarea totala in momentul rezervarii;
  • avansul nu se restituie in momentul anularii rezervarii;
  • diferenta se va achita pana pe 10.12.2020 cel tarziu;

Ce ar mai fi de vazut sau de facut prin zona?

Vizite la obiective turistice faimoase in zona (Manastirile pictate de la Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Arbore, ceramica neagra de Marginea, Cetatea de Scaun a Sucevei, Mina de sare & Catedrala catolica de la Cacica, Manastirea Dragomirna) ; – Ski pe partia „Soimul”: instalatie de nocturna, telescaun, scoala de ski in Gura – Humorului la 8 km; – Piscina acoperita in zona de agrement Arinis Gura – Humorului; piscina cu apa sarata la Cacica – 4km; – Patinoar situat in zona de agreement Arinis – Gura -Humorului; -pentru distractie si relaxare avem la 4 km www.complexagrementcacica.ro

Bucovina este un loc frumos, influentat de traditii si cu oameni primitori. Va asteptam cu drag!

Contact Pensiunea DIva
Vf. Dealului 42B
Pârteștii de Jos, Suceava, România


+40372 919 190 / +40722 395 092

pensiuneadiva@gmail.com
Pensiunea DIva
Pensiunea DIVA