Loading...
oferte
Craciun 2023 la pensiunea diva
Nasterea lui Hristos este una dintre cele mai mari sarbatori ale crestinatatii, cea mai veche denumire a sarbatorii este aceea de Craciun, cuvant care inseamna creatie, descoperire, prin urmare PENSIUNEA DIVA va invita sa descoperiti obiceiurile si datinile din Bucovina, sa va rasfatati papilele gustative cu bunatati si licori traditionale specifice zonei.

PENSIUNEA DIVA *** va propune pentru sfintele sarbatori de Craciun un pachet pentru doua persoane cu demipensiune (cazare, mic dejun, cina pentru doua persoane) in perioada 23 – 26 decembrie 2023 la 3.000 lei.

Un moment special in derularea sarbatorii Craciunului este seara de ajun, atunci cand se pregateste o masa speciala, numita “masa de ajun” cu bucate de post pentru cei care tin post, dar si cu bucate de “frupt” , bradul este impodobit si in fundal se aud colindele. Datina este deschisa de catre copii, care, inainte de inserat, in grupuri mici, incep colindul, trecand, pe rand, pe la toate casele, ….poate poate va lasa Mosu’  in camere ceva si pentru noi!
NOTA
  • Copii sub 7 ani cazati in camera dubla impreuna cu parintii beneficiaza de servicii de masa si cazare gratuite ( nu se asigura pat suplimentar).
  • Copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani platesc 50% din pretul pachetului de servicii si li se asigura pat suplimentar in camera
  • 50% din valoarea totala in momentul rezervarii
  • Avansul nu se restituie in momentul anularii rezervarii, doar in cazuri exceptionale ;
  • Nu se ofera camere duble in regim de « single »
Ce ar mai fi de vazut sau de facut prin zona? – Ski si sanius pe partia „Soimul”: instalatie de nocturna, telescaun, scoala de ski in Gura – Humorului la 8 km; – Piscina acoperita in zona de agrement Arinis Gura – Humorului; piscina cu apa sarata la Cacica – 4km; – Patinoar situat in zona de agreement Arinis – Gura -Humorului; – Plimbari cu sania trasa de cai daca avem parte de ninsori; – Vizite obiective turistice faimoase in zona (Manastirile pictate de la Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Arbore, ceramica neagra de Marginea, Cetatea de Scaun a Sucevei, mina de sare & catedrala catolica de la Cacica, Manastirea Dragomirna).
Bucovina este un loc frumos, influentat de traditii si cu oameni primitori! Va asteptam sa descoperiti Bucovina!
Contact Pensiunea DIva
Vf. Dealului 42B
Pârteștii de Jos, Suceava, România


+40372 919 190 / +40722 395 092

pensiuneadiva@gmail.com
Pensiunea DIva
Pensiunea DIVA